Vragen? Mail ons op info@kastrati.nl
Voor al uw gevelrenovatie en restauratie
Waarom Kastrati

Waarom Kastrati Gevelrenovatie & Restauratie?

In de loop der jaren vormt er zich op iedere gevel een bepaalde aanslag en erosie plaats. Bij panden in de stad verloopt dit proces sneller dan bij huizen op het platteland, dit komt hoofdzakelijk omdat een deel van de aanslag bestaat uit neergeslagen uitlaatgassen.

Gevelreiniging

Waarom kastrati?

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Kastrati is een bedrijf dat vele jaren actief is in de gevelreiniging, voegwerken en schilderwerken. In de loop der jaren hebben wij vele projecten gerealiseerd.

Projecten

WELKOM BIJ KASTRATI GEVELRENOVATIE & RESTAURATIE

Kastrati is een bedrijf dat vele jaren actief is in de gevelreiniging, voegwerken en schilderwerken. Aanvankelijk hielden wij ons uitsluitend bezig met het verrichten van gevelwerken.Bekijk onze Youtube video voor een bedrijfsimpressie

OVER KASTRATI GEVELRENOVATIE & RESTAURATIE

 

Kastrati is een bedrijf dat vele jaren actief is in de gevelreiniging, voegwerken en schilderwerken. Aanvankelijk hielden wij ons uitsluitend bezig met het verrichten van gevelwerken. In de loop der jaren zijn daar echter vele specialisaties bijgekomen zoals ook het verrichten van schilderwerken.Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot een zeer ervaren bedrijf dat zeer gespecialiseerd is in haar vak. Doormiddel van het goed uitleveren van kwaliteit en service, heeft Kastrati een brede klanten kring opgebouwd door de vele positieve mond tot mond reclames.

 

Gevelreiniging Stralen Uithakken Voegwerk

Impregneren Stucadoorswerkzaamheden Schilderwerken

Volg ons ook op Social Media

Bekijk nu ons voegwerk & ontdek de mogelijkheden!