Vragen? Mail ons op info@kastrati.nl
Voor al uw gevelrenovatie en restauratie

Kastrati renoveert uw pannendak

Kastrati renoveert graag uw pannendak. Heeft het pannendak schade opgelopen door een storm of een heftige hagelbui? Zijn de dakpannen helemaal bedekt met mos en algen? Of is uw pannendak oud? Kies voor een pannendak renovatie bij Kastrati. Wij hebben jarenlange ervaring met het renoveren van pannendaken. Het op tijd laten renoveren van uw pannendak zorgt ervoor dat u lekkage en een compleet nieuw pannendak voorkomt.

Wanneer laat ik mijn pannendak renoveren bij Kastrati?

Soms is het niet nodig om uw dak te renoveren zoals wanneer u enkele verschoven dakpannen op een hellend dak heeft of wanneer er scheurtjes in de dakbedekking van een platte overkapping zijn gekomen. Bij deze problemen volstaat een dak reparatie. Soms is de schade echter groter aan uw pannendak en is er een renovatie nodig. Als de beschadigingen een groot deel van uw dak bevatten of wanneer het pannendak oud is, raden we een renovatie aan. Wij vervangen dan een gedeelte of het gehele dak. Na een renovatie is uw pannendak weer als nieuw en kan deze er weer jaren tegenaan. Wij komen graag bij u langs om uw pannendak te renoveren. Bent u benieuwd naar de kosten van een pannendak renovatie? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Kastrati raadt aan om niet te lang te wachten met de renovatie van uw pannendak als dit nodig is. Uw pannendak beschadigd steeds meer en dan is het mogelijk dat ook de dakconstructie wordt beschadigd. Is dit het geval, dan heeft u een nieuw dak nodig. Wij komen graag bij u langs om advies te geven over wat u het beste kunt doen.

Neem contact op met Kastrati om uw pannendak te renoveren

Bent u benieuwd naar de kosten van een renovatie aan uw pannendak of wilt u meer informatie? Neem contact met ons op en we beantwoorden graag uw vragen. Telefonisch zijn wij te bereiken op: 06-21667746 of via ons contactformulier.

Bel me terug Offerte aanvragen

Terugbelverzoek

Wij bellen u vrijblijvend terug

Offerteaanvraag

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Volg ons ook op Social Media

Bekijk nu ons voegwerk & ontdek de mogelijkheden!