Vragen? Mail ons op info@kastrati.nl
Voor al uw gevelrenovatie en restauratie

Gevel laten impregneren door Kastrati 

Ervaart u vochtproblemen in uw woning? Bij Kastrati, dé specialist in gevelbehandelingen, bieden we een effectieve oplossing om uw huis te beschermen tegen vocht door gebruik te maken van een superieur hydrofobeermiddel. Dit middel, dat zowel op nieuwe als bestaande voegwerken toegepast kan worden, is waterdampdoorlaatbaar en nagenoeg onzichtbaar. Het beschermt uw gevel tegen diverse weersinvloeden, wat de duurzaamheid aanzienlijk verhoogt. Of uw gevel nu al tekenen van vocht vertoont of u preventieve maatregelen wilt nemen, door ons uw gevel laten impregneren zorgt ervoor dat uw huis er weer jaren tegen kan.

De voordelen van het impregneren van uw gevel

  • Duurzame bescherming: Ons hydrofobeermiddel helpt om zoutuitbloeiingen, vorstschade, kalkuitslag en de groei van schimmels, mos en algen tegen te gaan. Dit vermindert de erosie en verlengt de levensduur van uw gevel.
  • Verbeterde isolatie: Door uw gevel te impregneren, verbetert u ook de isolerende werking van uw muren. Dit leidt niet alleen tot een comfortabeler binnenklimaat, maar kan ook uw energierekening helpen verlagen.
  • Verfraaiing: Een geïmpregneerde gevel behoudt zijn schoonheid en uitstraling, waardoor uw woning er altijd op zijn best uitziet.

Hoe wij uw gevel impregneren 

  1. Voorbereiding: We beginnen met het zorgvuldig inspecteren van uw gevel om eventuele specifieke problemen te identificeren. Zelfs als de gevel al vochtig is, kunnen we met onze methoden effectief impregneren.
  2. Toepassing: Het hydrofobeermiddel wordt deskundig aangebracht op zowel vochtige als warme ondergronden waarbij we zorgen dat elke centimeter van uw gevel bedekt is voor maximale bescherming.
  3. Nazorg: Na het impregneren blijven we beschikbaar voor eventuele vragen of verdere ondersteuning om de kwaliteit van onze dienstverlening te garanderen.

Waarom kiezen voor Kastrati?

Uw gevel laten impregneren door kKstrati biedt meerdere voordelen:

  • Kwaliteit en vakmanschap: Wij staan bekend om onze toewijding aan hoge kwaliteit en uitmuntend vakmanschap. Ons team van experts gebruikt geavanceerde technieken en de beste materialen om elke opdracht zorgvuldig uit te voeren.
  • Betrouwbaarheid: Kastrati heeft een reputatie van betrouwbaarheid en consistentie in het nakomen van afspraken en het overtreffen van klantverwachtingen.
  • Duurzame oplossingen: Wij zijn toegewijd aan het gebruik van duurzame en milieuvriendelijke materialen en methoden, waardoor we helpen bij het beschermen van het milieu terwijl we de levensduur van uw pand verlengen.
  • Persoonlijke service: Bij Kastrati begrijpen we dat elke klant en elk project uniek is. We bieden gepersonaliseerde service en werken nauw samen met onze klanten om oplossingen te bieden die perfect aansluiten bij hun specifieke behoeften.

Bij Kastrati streven we ernaar om niet alleen aan uw verwachtingen te voldoen, maar deze te overtreffen. Kies voor een partner die staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid en duurzaamheid.

Klaar om uw gevel te laten impregneren?

Neem geen risico met de staat van uw gevel. Kies voor de professionele impregneerservice van Kastrati en geef uw woning de bescherming die het verdient. Of u nu de uitstraling van uw gevel wilt verbeteren of de structurele integriteit wilt versterken, ons team staat klaar om u te helpen. Maak vandaag nog een afspraak en ontdek de voordelen van een professioneel geïmpregneerde gevel. Bel ons of plan een terugbelverzoek in!

Maak a.u.b. uw keuze of Neem contact op

Stel uw vraag

Gevel laten impregneren

Volg ons ook op Social Media

Bekijk nu ons voegwerk & ontdek de mogelijkheden!