Vragen? Mail ons op info@kastrati.nl
Voor al uw gevelrenovatie en restauratie

Uw gevel laten impregneren in Amersfoort door Kastrati  

Zoekt u een specialist? Laat uw gevel in Amersfoort impregneren en beschermen door Kastrati. Wij zijn het aangewezen adres hiervoor. Kastrati staat bekend als de specialist in gevelreiniging, renovatie en restauratie en voeren deze werkzaamheden nauwkeurig uit. Als we uw muren van uw woning impregneren beschermen we deze optimaal tegen het indringen van vocht. De muren en materialen van uw woning hebben alleen een goede isolerende werking als deze droog zijn. Vorst, regen en hemelwater zijn factoren die schade kunnen veroorzaken. Wilt u voorkomen dat uw muur schade oploopt? Neem dan contact met ons op om uw gevel te laten impregneren. Wij zorgen ervoor dat uw muur een beter isolerende werking krijgt en een mooie uitstraling heeft.  

Wat zijn de voordelen van impregneren?  

Door de jaren heen heeft Kastrati vele gevels mogen impregneren in Amersfoort en omgeving. Zeker wanneer u uw gevel een prachtige uitstraling wilt geven is het impregneren van uw gevel van belang. Om u te overtuigen dat impregneren van uw gevel een goede keuze is, hebben we de voordelen voor u op een rij gezet: 

  • Energiebesparing 
  • Mooie uitstraling 
  • Vertraagt het verouderingsproces 
  • Beschermt de gevel 
  • Duurzaam 
  • Milieuvriendelijk 

Wilt u graag profiteren van deze voordelen? Laat dan uw gevel in Amersfoort impregneren door het team van Kastrati.  

Met wat impregneren we uw gevel?  

Het impregneren van uw gevel doen we met hydrofobeermiddel. Dit is kleurloos en speciaal ontwikkeld om zowel neutrale als sterk alkalische bouwstoffen te beschermen tegen vochtdoorslag. Het bevat geen solvens en is daardoor milieuvriendelijk. Door toevoeging van speciale katalysators is het product na impregneren in circa 4 uur regenvast. Ongeveer 14 dagen na het impregneren is het volledig uitgehard en heeft het zijn optimale werking bereikt. Wilt u graag uw gevel laten impregneren? Maak dan een afspraak met het team van Kastrati.  

 

Neem contact op

Stel uw vraag

Gevel laten impregneren | Amersfoort

Volg ons ook op Social Media

Bekijk nu ons voegwerk & ontdek de mogelijkheden!