Vragen? Mail ons op info@kastrati.nl
Voor al uw gevelrenovatie en restauratie

Geniet van de voordelen van het impregneren van uw gevel in Bilthoven door Kastrati  

Wilt u de voordelen van uw gevel laten impregneren? Laat dan uw gevel in Bilthoven impregneren door Kastrati. Wij hebben de voordelen voor u op een rij gezet:  

  • Energiebesparing 
  • Mooie uitstraling 
  • Vertraagt het verouderingsproces 
  • Beschermt de gevel 
  • Duurzaam 
  • Milieuvriendelijk 

Met onze jarenlange ervaring hebben we al vele gevels mogen impregneren in Bilthoven. Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen op dit gebied? Neem dan contact met ons op en we maken graag een vrijblijvende afspraak met u!  

Waarom is het impregneren van gevel of muur belangrijk?  

Met het impregneren van de muren van uw woning beschermt u deze tegen het indringen van vocht. De muren en materialen van uw woning hebben namelijk uitsluitend een goede isolerende werking als deze droog zijn. Wanneer er vocht in komt te zitten door vorst, regen of hemelwater neemt de isolerende werking af. Het zijn namelijk factoren die schade kunnen veroorzaken. Om dit te voorkomen komt Kastrati graag bij u langs om uw gevel te impregneren in Bilthoven. Hiermee wordt uw gevel beschermd tegen ons klimaat. Wilt u uw gevel laten impregneren? Aarzel niet langer en maak een afspraak met ons!  

Wij impregneren uw gevel met hydrofobeermiddel  

Als we uw gevel impregneren doen we dit met hydrofobeermiddel. Het is kleurloos en speciaal ontwikkeld om zowel neutrale als sterk alkalische bouwstoffen te beschermen tegen vochtdoorslag. Door toevoeging van speciale katalysators is het product na het impregneren in circa vier uur regenvast. Het middel bevat geen solvens en is daardoor milieuvriendelijk. Ongeveer veertien dagen na het impregneren van uw gevel is deze volledig uitgehard en heeft het zijn optimale werking bereikt.  Op zoek naar een bedrijf dat uw gevel vakkundig en kwalitatief kan impregneren in Bilthoven? Dan is Kastrati hét aangewezen adres. Wij zijn gespecialiseerd in gevelreiniging, renovatie en restauratie en impregneert deze op nauwkeurige wijze.   

Neem contact op

Stel uw vraag

Gevel laten impregneren | Bilthoven

Volg ons ook op Social Media

Bekijk nu ons voegwerk & ontdek de mogelijkheden!