Vragen? Mail ons op info@kastrati.nl
Voor al uw gevelrenovatie en restauratie

Gevels impregneren in de buurt van Soest verzorgd door Kastrati

Uw gevel laten impregneren en beschermen? Op zoek naar een bedrijf dat uw gevel vakkundig en kwalitatief kan impregneren in de buurt van Soest? Dan is Kastrati hét aangewezen adres. Kastrati is gespecialiseerd in gevelreiniging, renovatie en restauratie en kan deze op een nauwkeurige wijze impregneren in Soest en omgeving. Met het impregneren van de muren van uw woning kunnen wij deze optimaal beschermen tegen het indringen van vocht. De muren en materialen van uw woning hebben namelijk uitsluitend een goede isolerende werking als deze droog zijn. Als deze onderhevig zijn aan vocht kunnen deze hun isolerende werking niet goed uitvoeren. Vorst, regen en hemelwater zijn namelijk factoren die schade kunnen veroorzaken. Om dit te kunnen voorkomen kunnen wij impregneren in de buurt van Soest. Door middel van impregneren in de buurt van Soest wordt uw gevel beschermd tegen ons klimaat. Het zorgt voor een verbeterende isolerende werking en een mooie uitstraling. Wilt u uw gevel laten impregneren in de buurt van Soest? Maak dan een afspraak.

Voordelen van impregneren

Door de jaren heen hebben wij vele gevels mogen impregneren in Soest en omgeving. Zeker wanneer u uw gevel een prachtige uitstraling wilt geven is het impregneren van uw gevel in de buurt van Soest van belang. Daarnaast zorgt het voor een betere isolerende werking. Om u te overtuigen dat impregneren van uw gevel in de buurt van Soest aan te raden is hebben wij de voordelen voor u op een rij gezet:

  • Energiebesparing
  • Mooie uitstraling
  • Vertraagt het verouderingsproces
  • Beschermt de gevel
  • Duurzaam
  • Milieuvriendelijk

Wilt u graag profiteren van deze voordelen? Laat dan uw gevel impregneren in de buurt van Soest door het team van Kastrati.

Impregneren met hydrofobeermiddel in de buurt van Soest

Het impregneren van uw gevel in de buurt van Soest doen wij met hydrofobeermiddel. Dit is kleurloos en speciaal ontwikkeld om zowel neutrale als sterk alkalische bouwstoffen te beschermen tegen vochtdoorslag. Het bevat geen solvens en is daardoor milieuvriendelijk. Door toevoeging van speciale katalysators is het product na impregneren in circa 4 uur regenvast. Ongeveer 14 dagen na het impregneren in de buurt van Soest is het volledig uitgehard en heeft zijn optimale werking bereikt. Wilt u graag uw gevel laten impregneren in de buurt van Soest? Maak dan een afspraak met het team van Kastrati.

Neem contact op

Stel uw vraag

Gevel laten impregneren | Soest

Volg ons ook op Social Media

Bekijk nu ons voegwerk & ontdek de mogelijkheden!