Vragen? Mail ons op info@kastrati.nl
Voor al uw gevelrenovatie en restauratie

Kastrati is de specialist op het gebied van gevels impregneren in Utrecht en omgeving   

Wilt u een ervaren bedrijf wat gespecialiseerd is in het beschermen van gevels tegen vocht en weersinvloeden?  Dan bent u bij Kastrati aan het goede adres. Wij zijn specialist in gevelreiniging, renovatie en restauratie en hebben jarenlange ervaring op dit gebied. Door uw muren te laten impregneren in Utrecht, beschermt u deze optimaal tegen het binnendringen van vocht.  

Onze dienstverlening omvat het aanbrengen van een hydrofobeermiddel op uw gevel, een cruciale stap voor maximale vochtbescherming. Dit kleurloze middel is speciaal ontwikkeld om bouwmaterialen effectief te beschermen tegen vochtdoorslag. Het unieke van dit product is de snelle werking; het is binnen vier uur regenvast dankzij speciale katalysatoren. Milieuvriendelijkheid is een kernaspect van ons werk; we gebruiken geen schadelijke solventen en zorgen ervoor dat de gevel na ongeveer veertien dagen volledig is uitgehard en optimaal functioneert. 

Het belang van gevelbescherming 

Vorst, regen en hemelwater kunnen ernstige schade aan muren en gevels toebrengen. Impregneren is een doeltreffende manier om dit te voorkomen, en het zorgt ervoor dat uw muur of gevel beschermd wordt tegen de elementen van ons klimaat. Dit is niet alleen belangrijk voor de esthetiek, maar ook voor de isolerende eigenschappen van uw woning. Droge materialen isoleren immers beter. 

Kwaliteit en vakmanschap 

Kiest u voor Kastrati voor het impregneren van uw gevel in Utrecht, dan kiest u voor kwaliteit en vakmanschap. Wij staan klaar om u te voorzien van een vrijblijvende afspraak waarin we uw specifieke wensen kunnen bespreken en een op maat gemaakte oplossing kunnen bieden. 

Voordelen van een behandelde gevel 

De voordelen van het laten impregneren van uw gevel in Utrecht door zijn divers: 

  • Energiebesparing: Een droge gevel isoleert beter, wat leidt tot lagere energiekosten. 
  • Mooie uitstraling: Uw gevel ziet er niet alleen goed uit, maar blijft ook langer mooi. 
  • Vertraging van verouderingsproces: De behandeling vertraagt het verouderingsproces. 
  • Bescherming: Uw gevel wordt effectief beschermd tegen vochtschade. 
  • Duurzaamheid en milieuvriendelijkheid: Onze gebruikte materialen zijn veilig voor het milieu. 

Ervaar deze voordelen zelf en kies voor Kastrati voor het professioneel impregneren van uw gevel in Utrecht. Neem vandaag nog contact met ons op! 

 

Neem contact op

Stel uw vraag

Gevel laten impregneren | Utrecht

Volg ons ook op Social Media

Bekijk nu ons voegwerk & ontdek de mogelijkheden!