Contact Kastrati Gevelrenovatie & Restauratie

Over Kastrati Gevelrenovatie & Restauratie

Gevelreiniging in de buurt van Bunnik voor een mooi en verzorgd visitekaartje
Bunnik

Gevelreiniging in de buurt van Bunnik voor een mooi en verzorgd visitekaartje

Zit er overmatige aanslag en erosie op uw gevel? Wilt u graag dat uw gevel er weer als nieuw uitziet? Maak dan een afspraak voor gevelreiniging in de buurt van Bunnik met Kastrati. Kastrati is al vele jaren gespecialiseerd in het uitvoeren van gevelreiniging en is een groot aantal klanten van dienst in Bunnik en omgeving. Een mooi verzorgde gevel dient als visitekaartje van uw woning. Het is dan ook belangrijk dat deze er goed uit ziet. Overmatige vervuiling kan er voor zorgen dat uw gevel er grauw en niet meer verzorgd uit ziet. Gevelreiniging verzorgd door Kastrati in de buurt van Bunnik kan dan uitkomst bieden. Afhankelijk van uw gevel en de mate van vervuiling kan er een passende techniek voor gevelreiniging in gezet worden in de buurt van Bunnik. Het team van Kastrati beschikt over de kennis, kunde en materialen om de juiste techniek en middelen in te kunnen zetten zodat uw gevel weer gaat stralen. Gevelreiniging verzorgd door Kastrati in de buurt van Bunnik is dé oplossing wanneer uw pand en gevel onderhevig is aan algen, graffiti of roet. Maak nu een afspraak.

Waarom gevelreiniging?

Elke gevel heeft te maken met slechte invloeden zoals die van het weer. Het kan voorkomen dat zich in de loop der jaren aanslag en algen op de gevel gaan bevinden. Zeker bij huizen en panden in de stad komt dit snel voor. De grootste oorzaak waardoor gevelreiniging ingezet moet worden in de buurt van Bunnik is door uitlaatgassen. Hoe meer milieuverontreiniging er is, hoe meer de gevel wordt aangetast. Gelukkig kunnen wij gevelreiniging verzorgen in de buurt van Bunnik. Voorkom verdere schade en zorg voor behoud van uw pand en maak een afspraak voor gevelreiniging in de buurt van Bunnik met Kastrati.

Technieken gevelreiniging in de buurt van Bunnik

Het verzorgen van gevelreiniging in de buurt van Bunnik kunnen wij op verschillende manieren. Vroeger werd deze aanslag letterlijk met zilverzand bestraald. Onder hoge druk werd een toplaag van de steenstructuur weggespoten, waardoor de muur weer zijn oude, oorspronkelijke kleur terugkreeg. Deze manier van gevelreiniging wordt niet meer ingezet omdat deze niet goed voor het milieu is. Tegenwoordig maken wij gebruik van glaspoeder. Hiermee wordt er op een milieuvriendelijke manier gestraald.

Voordelen gevelreiniging in de buurt van Bunnik

Wilt u graag een afspraak voor gevelreiniging in de buurt van Bunnik? Schakel dan Kastrati in. Kastrati verzorgd gevelreiniging en zorgt hiermee voor:

  • Verzorgde uitstraling
  • Waarde verhoging van uw pand
  • Mooi visitekaartje
  • Behoud van uw pand

Meer informatie over gevelreiniging dat wij kunnen verzorgen in Bunnik en omgeving? Neem vrijblijvend contact op en maak een afspraak.

Neem contact op

Kastrati logo
Kastrati

Stel uw vraag

Gevelreiniging | Bunnik

Volg ons ook op Social Media

Footer Kastrati Gevelrenovatie & Restauratie

Copyright © Kastrati - Alle rechten voorbehouden

Designpro.nl | Z-IM.nl | Sitemap | Siteindex | Privacyverklaring | Cookieverklaring