Contact Kastrati Gevelrenovatie & Restauratie

Over Kastrati Gevelrenovatie & Restauratie

Stucadoor in Utrecht voor behoud van uw muren
Utrecht

Stucadoor in Utrecht voor behoud van uw muren

Moeten uw muren gestuct worden? Zoekt u daarvoor een vakkundige stucadoor in de buurt van Utrecht? Kastrati is een bedrijf dat vele jaren actief is als stucadoor in Utrecht. Wij maken gebruik van de beste materialen en de laatste technieken. Daarnaast realiseert Kastrati stucadoor in Utrecht iedere opdracht geheel conform uw verwachtingen en wensen. Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot een zeer ervaren stucadoor in Utrecht die gespecialiseerd is in het vak. Doormiddel van het goed uitleveren van kwaliteit en service, heeft Kastrati een brede klanten kring opgebouwd door de vele positieve mond tot mond reclames. Of het nu gaat om diensten voor particulieren, bedrijven of instellingen, Kastrati stucadoor in Utrecht staat graag voor u klaar.

Stucwerkzaamheden in Utrecht

Uw huis of kantoor is pas echt af wanneer u het stucwerk door Kastrati stucadoor in Utrecht laat verzorgen. Kastrati is gespecialiseerd in alle voorkomende stucwerkzaamheden zoals:

  • Stucwerk
  • Spackspuitwerk
  • Sierpleisterwerk
  • Wandafwerking
  • Schuurwerk wand/plafond

Ons team heeft alle vakkundigheid in huis om een goed product af te leveren.

Modern of traditioneel

Voor alle mogelijke stucadoorswerkzaamheden kunt u bij Kastrati stucadoor in Utrecht terecht. Hierbij garanderen wij u uitstekende kwaliteit voor een eerlijke prijs. Of het nu gaat om decoratief, modern, traditioneel of restauratie stucwerk, met behulp van de nieuwste technieken kunnen wij alle soorten nauwkeurig afwerken.

Schilderwerk in Utrecht

Is uw muur schilderklaar gemaakt? Dan kan Kastrati stucadoor in Utrecht u ook van dienst zijn met het schilderwerk. De verzorging van plafond, wandafwerking, beglazingen, buitenschilderwerk (bescherming) of binnenschilderwerk (verfraaiing) altijd wordt er zorg en aandacht aan uw opdracht besteed.

Persoonlijk gesprek

Wilt u graag uw muren laten doen door een vakman? Neem dan contact op met Kastrati stucadoor in Utrecht . Wij nodigen u graag uit voor een persoonlijk gesprek waarin er aandacht wordt besteed aan uw wensen en behoeftes. Daarnaast maken we direct persoonlijk kennis, en kunnen we een passende oplossing bedenken.

Goed stucwerk in Utrecht is het visitekaartje van uw woning.

Laat dit uitvoeren door Kastrati stucadoor in Utrecht . Wij zorgen voor behoud van uw muren. Onze mensen beschikken over een gedegen vakopleiding en werken al jarenlang met plezier.

Wenst u meer informatie te ontvangen over stucadoor Utrecht , vul a.u.b. onderstaand formulier in.

Neem contact op

Kastrati logo
Kastrati

Stel uw vraag

Stucadoor | Utrecht

Volg ons ook op Social Media

Footer Kastrati Gevelrenovatie & Restauratie

Copyright © Kastrati - Alle rechten voorbehouden

Designpro.nl | Z-IM.nl | Sitemap | Siteindex | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Bekijk nu ons voegwerk

& ontdek de mogelijkheden!