Vragen? Mail ons op info@kastrati.nl
Voor al uw gevelrenovatie en restauratie

Stucadoorswerkzaamheden voor uw nieuwe of bestaande woning in de buurt van Nieuwegein

Een nieuwe woning gekocht? Moeten de muren van uw nieuwe woning gestukt worden? Of wilt u de muren van uw huidige woning een metamorfose geven? Voor verschillende soorten stucadoorswerkzaamheden moet u beslist bij Kastrati zijn. Kastrati is een bedrijf dat vele jaren actief is in de gevelreiniging, voegwerken, schilderwerken en stucadoorswerkzaamheden in Nieuwegein en omgeving. Wat begonnen is in het uitvoeren van gevelwerken is uitgegroeid tot een bedrijf dat ook stucadoorswerkzaamheden kan uitvoeren in Nieuwegein en omgeving. In de loop der jaren zijn daar echter vele specialisaties bijgekomen zoals ook het verrichten van schilderwerken. Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot een zeer ervaren bedrijf dat zeer gespecialiseerd is in haar vak en ook stucadoorswerkzaamheden kan uitvoeren in Nieuwegein en omgeving. In de afgelopen jaren hebben wij een brede klantenkring opgebouwd en hebben wij voor vele klanten in Nieuwegein en omgeving stucadoorswerkzaamheden uitgevoerd. Wilt u ook stucadoorswerkzaamheden door ons uit laten voeren in de buurt van Nieuwegein? Maak dan een afspraak met ons. Wij komen langs en brengen een offerte uit.

Stucadoorswerkzaamheden verzorgd door Kastrati in de buurt van Nieuwegein

Kastrati is een ervaren bedrijf dat beschikt over een team dat stucadoorswerkzaamheden in de buurt van Nieuwegein kan uitvoeren volgens de wensen van onze klanten. Naast stucadoorswerkzaamheden kunnen wij zowel binnen- als buitenschilderwerk uitvoeren voor bedrijven en particulieren. Via onze website geven wij u graag een idee over de stucadoorswerkzaamheden die wij kunnen uitvoeren in Nieuwegein en omgeving en de andere diensten. Wij worden ook wel gezien als totaal partner in onderhoud. Dit komt omdat wij naast stucadoorswerkzaamheden nog vele andere diensten kunnen aanbieden. Moet uw gevel gereinigd worden? Wilt u uw voegwerken laten herstellen? Of nieuw schilderwerk aan laten brengen in uw woning of kantoor? Wij staan voor u klaar.

Stucadoorswerkzaamheden van kwaliteit in de buurt van Nieuwegein

Wanneer u uw woning of kantoor wilt voorzien van nieuw stucwerk dan kunt u het beste een specialist inschakelen voor het verzorgen van stucadoorswerkzaamheden in de buurt van Nieuwegein. Wij kunnen uw wanden en plafonds van een prachtige afwerking voorzien. Stucadoorswerkzaamheden in de buurt van Nieuwegein zien wij als maatwerk. Iedere vorm van wandafwerking en muurafwerking vraagt om een specifieke behandeling. Daarom voorzien wij u eerst van advies. Wij willen dat de wandafwerking past bij uw wensen, woning en omgeving.

Soorten stucadoorswerkzaamheden

Als wij stucadoorswerkzaamheden uitvoeren in de buurt van Nieuwegein kunnen wij de volgende soorten uitvoeren:

  • Buitengevel
  • Fijn schuurwerk
  • Spachtelputz
  • Renovatie stuc
  • Glad stucwerk

Eén van deze stucadoorswerkzaamheden uit laten voeren in de buurt van Nieuwegein? Maak dan een afspraak.

Neem contact op

Stel uw vraag

Stucadoorswerkzaamheden | Nieuwegein

Volg ons ook op Social Media

Bekijk nu ons voegwerk & ontdek de mogelijkheden!