Vragen? Mail ons op info@kastrati.nl
Voor al uw gevelrenovatie en restauratie

Kastrati brengt M12 muurankers aan in uw muren

Kastrati brengt M12 muurankers aan in uw muren. De M12 muurankers worden gebruikt om houten balkenlagen aan gevels te kunnen koppelen of juist voorgevels aan bouwmuren die gemetseld zijn. Het zorgt ervoor dat ze stevig worden vastgezet aan uw huis en dat de constructies niet kunnen schuiven. Kastrati gebruikt M12 muurankers niet alleen om gevels of voorgevels aan muren te koppelen, ze worden ook gebruikt om constructies te stabiliseren. Wilt u een zware siergevel van metselwerk? De M12 ankers worden geplaatst op de hoeken van de siergevel. Deze kunnen zowel verticaal, horizontaal als diagonaal worden geplaatst. Een zware nieuwe schoorsteen op uw dak? U kunt zich voorstellen, dit is een heel gewicht wat op uw dak komt te staan. Kastrati adviseert daarom om deze te stabiliseren met M12 muurankers. U bent er dan van verzekerd dat uw schoorsteen stevig en stabiel staat.

Voordelen van M12 muurankers plaatsen

Volgens Kastrati zitten er een aantal voordelen aan het plaatsen van M12 muurankers. We zullen een aantal voordelen op een rij zetten voor u:

  • M12 muurankers zorgen voor een goede stabiliteit van constructies.
  • M12 muurankers maken constructieve koppelingen van gevels aan bouwmuren of balkenlagen.
  • M12 muurankers zijn in vele situaties te gebruiken en gaan voor een lange tijd mee.
  • M12 muurankers kunnen zowel horizontaal, verticaal als diagonaal worden geplaatst.
  • De verwerkingstijd van een M12 muuranker is maar één minuut.

Neem contact op met Kastrati als u ankers in uw dak wil laten aanbrengen

Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen met betrekking tot het plaatsen van ankers in uw muren? Neem contact met ons op en één van onze professionele medewerkers geeft u graag advies. U kunt ons bereiken op 06-21667746 of vul ons contactformulier in. Wij beantwoorden uw vraag zo snel mogelijk.

Bel me terug Offerte aanvragen

Terugbelverzoek

Wij bellen u vrijblijvend terug

Offerteaanvraag

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Volg ons ook op Social Media

Bekijk nu ons voegwerk & ontdek de mogelijkheden!