Vragen? Mail ons op info@kastrati.nl
Voor al uw gevelrenovatie en restauratie

Dakpannen laten reinigen door Kastrati

Laat uw dakpannen reinigen door Kastrati als u weer een schoon dak wilt hebben. Het is van belang om uw dak goed te onderhouden. Dakpannen zorgen ervoor dat u droog en warm in uw huis zit.  Als dakpannen schade oplopen kunnen er lekkages optreden. Er zijn meerdere mogelijkheden wanneer u last heeft van een vies dak: 

  • Algen
  • Atmosferische vervuiling
  • Mos
  • Uitstoot van auto’s
  • Of andere soorten vuil

Kastrati komt graag bij u langs om uw dakpannen te reinigen, zodat u weer een schoon dak heeft.

Verschillende soorten dakpannen

Er zijn verschillende soorten dakpannen om uw dak mee te dekken. Het is van belang om te weten welke dakpannen u op uw huis heeft. Elke soort dakpan heeft een andere reinigingsmethode nodig. Welke soort dakpan kunt u op uw dak hebben?

  • Betonnen dakpannen
  • Gebakken dakpannen
  • Geglazuurde dakpannen
  • Keramische dakpannen

Kastrati reinigt elke soort dakpan en heeft de benodigde spullen die nodig zijn om uw dak grondig schoon te maken.

Hoe gaat Kastrati te werk om uw dakpannen te reinigen?

Wij komen bij u langs om te bekijken uit welke soort dakpannen uw dak bestaat. Tegelijkertijd beoordelen we de staat van de dakpannen. Soms is het nodig om vooraf een reinigingsmiddel aan te brengen, dit is afhankelijk van het soort dakpan. Als dat niet nodig is, dan beginnen we gelijk met het reinigen van uw dak.

Na het reinigen spuiten we een desinfecterend middel op uw dakpannen. Het beschermt de dakpannen tegen mos en algen. U heeft daarna de keuze om uw dakpannen nog te laten coaten of impregneren, dit zorgt voor extra bescherming tegen vuil.

Dakpannen impregneren of coaten?

Als u kiest voor het laten impregneren van uw dakpannen dan brengen wij vocht- en vuil werend middel aan. De kleine gaatjes in de dakpannen worden opgevuld waardoor algen en mos zich er minder snel aan kunnen hechten.

Kiest u voor het coaten van de dakpannen? Dan spuiten wij een ook een vocht- en vuil werend middel op uw dakpannen, alleen is er dan kleur toegevoegd. Wij raden een coating aan bij dakpannen die er na de reiniging minder mooi uit zien.

Neem contact op met Kastrati voor het reinigen van uw dakpannen

Wilt u meer weten over het laten reinigen van uw dakpannen of vrijblijvend een offerte opvragen? Neem contact op via het contactformulier of bel naar 06-21667746. Wij beantwoorden graag uw vragen.

Bel me terug Offerte aanvragen

Terugbelverzoek

Wij bellen u vrijblijvend terug

Offerteaanvraag

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Volg ons ook op Social Media

Bekijk nu ons voegwerk & ontdek de mogelijkheden!