Vragen? Mail ons op info@kastrati.nl
Voor al uw gevelrenovatie en restauratie

Stucadoorswerkzaamheden

Voor al uw stucadoorswerkzaamheden kunt u bij Kastrati terecht. Wij hebben namelijk voor iedere stucklus een passende oplossing. Of het nu gaat om standaard stucwerk of exclusieve, gepleisterde afwerkingen. Ons team stukadoors hebben jarenlange ervaring en leveren top kwaliteit. Graag informeren we u over onze mogelijkheden.

Pleisterwerk

Pleisterwerk is ook wel glad stukadoorswerk dat kan worden voorzien van verf. Deze strakke manier van stucwerk wordt veel gekozen. Afhankelijk van uw wensen kunnen wij de muren saus- of behangklaar maken. Een sausklare muur is strak en vrij van oneffenheden. Door de mooie egale ondergrond kan deze perfect worden afgewerkt met verf. Een muur die behangklaar is heeft een iets minder egale ondergrond.

Spachtelputz

Spachtelputz is een sierpleister die perfect is om wanden en plafonds mee af te kunnen werken. Deze tijdloze en sterke afwerking kan in vrijwel elke kleur en verschillende diktes worden aangebracht. Zo is er keuze voor een bepaalde korrelstructuur. Na het aanbrengen van Spachtelputz zijn uw muren direct klaar. Het hoeft daarna niet te worden afgewerkt met verf. Mooi en voordelig.

Beton Ciré

Beton Ciré is helemaal van nu! Deze stijlvolle betonloon wordt tegenwoordig veel toegepast in moderne interieurs. Niet alleen in de woonkamer maar ook in de badkamer is deze muurafwerking geschikt. Zo heeft het watervaste en naadloze eigenschappen. Ook bacteriën en schimmels kunnen moeilijk hechten op dit oppervlak. Kortom: niet alleen mooi maar ook nog eens functioneel.

Raapwerk

Last van scheve wanden? Dan kunnen wij raapwerk uitvoeren. Ons team is gespecialiseerd in het uitrapen van wanden en plafonds. Dit begint meestal met het uitvlakken van de muur. Om een mooie, gladde en strakke muur te kunnen maken zullen we raapwerk op de muur aanbrengen. Daarna kan er gekozen worden voor een bepaalde afwerking.

Advies

Nieuwe woning gekocht? Bestaande woning renoveren? Wat uw wensen ook zijn, wij verzorgen graag het stucwerk. Maak een afspraak zodat we vrijblijvend bij u langs kunnen komen voor advies.

Bel me terug Offerte aanvragen

Terugbelverzoek

Wij bellen u vrijblijvend terug

Offerteaanvraag

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Volg ons ook op Social Media

Bekijk nu ons voegwerk & ontdek de mogelijkheden!