Vragen? Mail ons op info@kastrati.nl
Voor al uw gevelrenovatie en restauratie

Voegwerken

Een prachtige gevel zorgt voor een representatief visitekaartje voor uw woning of bedrijfspand. Door de jaren heen kunnen gevels en voegwerken te maken krijgen met problemen die de staat van de gevel verslechteren. Afhankelijk van de staat van voegwerken kunnen wij deze renoveren, repareren of vervangen zodat uw gevel weer straalt. Hiermee ziet uw gevel er niet alleen prachtig uit, maar voorkomt u ook problemen zoals:

  • Scheurvorming
  • Vochtdoorslag
  • Mos- en algengroe

Lange levensuur van de voeg? Kiest de juiste type voeg met mortelsamenstelling!

Om deze geschetste problemen met voegwerk te voorkomen is het van belang bij het opnieuw voegen voor het juiste type voeg en de juiste mortelsamenstelling te kiezen. Ook een uitgebreide nazorg voor vers voegwerk is van belang om een sterke voeg met een lange levensduur te garanderen. Over de kwaliteit van voegwerk is een apart informatieblad bij Kastrati beschikbaar.

Knip- en snijvoeg de perfecte uitstraling voor oude panden en monumenten

Knip- en snijvoeg komt voornamelijk voor bij oudere panden zoals rijksmonumenten. Het herstellen van deze gevels vereist veel kennis, ervaring en de juiste middelen. Iets waar wij over beschikken. Het type voeg en hoe het voegwerk wordt aangebracht is bepalend voor de uitstraling van het pand. Afhankelijk van uw wensen kiezen we de juiste kleur, techniek en werkwijze.

Kastrati onderscheid zich met passie en liefde voor het vak. Voegwerk is vakmanschap dat wij graag toepassen. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Bel me terug Offerte aanvragen

Terugbelverzoek

Wij bellen u vrijblijvend terug

Offerteaanvraag

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Volg ons ook op Social Media