Contact Kastrati Gevelrenovatie & Restauratie

Over Kastrati Gevelrenovatie & Restauratie

Schilderwerk

Kastrati heeft tevens ervaring in vakkundig schilderwerk aan woningen, appartementen en zakelijke panden. Graag zorgen wij voor verfraaiing en onderhoud. Ook bij schilderwerk staat kwaliteit bij ons voorop. Wij behandelen ieder huis alsof het dat van ons is. We gaan nauwkeurig te werk en brengen uw woning (terug) in perfecte staat. In de afgelopen jaren hebben wij ervaring opgedaan met verschillende opdrachten, houtsoorten en materialen. Mede hierdoor leveren wij altijd uitstekend werk. Of het nu gaat om grote of kleine klussen, binnen- of buitenwerk of om het verstrekken van uitgebalanceerde kleuradviezen.

Binnenschilderwerk

Wilt u graag een andere kleur op de muren in uw woonkamer? Uw slaapkamer een opfrisbeurt geven? Of het nu gaat om een opknap- of opfrisbeurt, wij verzorgen graag binnenschilderwerk naar wens. Hierbij kunt u denken aan:

  • De verzorging van plafonds
  • Wandafwerking
  • Ramen, deuren en kozijnen
  • Vloeren en trappen

Graag geven wij uw woning hiermee de uitstraling die u voor ogen heeft. Doordat wij schilderwerk nauwkeurig en vakkundig aanbrengen bent u zeker van een mooi en strak eindresultaat. Mooi voor het oog en goed voor het behoud van uw huis.

Buitenschilderwerk

Buitenschilderwerk is minstens zo belangrijk als binnen. Net als binnenschilderwerk is het decoratief en zorgt het voor een prachtige uitstraling. Afgebladderde verf en gebruiksbeschadigingen zijn immers geen lust voor het oog. Daarnaast is buitenschilderwerk essentieel voor het onderhoud en behoud van uw woning. Het heeft namelijk een beschermende functie. Zo beschermd het tegen schimmels, slijtage en vocht.

Schilderen is ons vak

Of het nu gaat om binnen of buiten, schilderen is ons vak. Indien u ons inschakelt voor uw woning komen we graag bij u langs om kennis te maken. We bepalen samen wat er precies moet gebeuren en kiezen voor kwaliteitsverf. Daarnaast maken we vooraf een heldere offerte. Ook kunt u rekenen op persoonlijk advies en uitvoering volgens planning.

Bel me terug  Offerte aanvragen

Terugbelverzoek

Wij bellen u vrijblijvend terug

Offerteaanvraag

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Kastrati logo
Kastrati

Volg ons ook op Social Media

Footer Kastrati Gevelrenovatie & Restauratie

Copyright © Kastrati - Alle rechten voorbehouden

Designpro.nl | Z-IM.nl | Sitemap | Siteindex | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Bekijk nu ons voegwerk

& ontdek de mogelijkheden!