Vragen? Mail ons op info@kastrati.nl
Voor al uw gevelrenovatie en restauratie

Gevelreiniging

De gevels van uw woning of bedrijfspand weer schoon? Dan bent u bij Kastrati aan het juiste adres! Een schone gevel is niet alleen net om te zien, maar dit verlengt ook de levensduur van uw woning of pand. Een gevel heeft veel te lijden door de verschillende zware weersomstandigheden, hierdoor kan dan ook erosie optreden. Bij Kastrati beschikken wij over de kennis, machines en materialen om uw gevelreiniging goed uit voeren.

Vaak wordt gekozen voor gevelreiniging vanwege de uitstraling. Niets is tenslotte zo storend als een vuil gebouw. Als het van binnen mooi afgewerkt is, is het zonde als het er van de buitenkant onverzorgd uitziet. Een schoon en goed onderhouden pand geeft tenslotte ook een professionele uitstraling. Wanneer alg en mos te lang op de buitenkant van een gebouw zit, wordt het materiaal aangetast en zal er renovatie moeten plaatsvinden om het op te lossen. Kastrati is een specialist op gebied van gevelreiniging en gevelonderhoud.

Gevelreiniger

Een gevelreiniger is een professional en heeft verstand van verschillende gevels en afwerkingen. Ieder materiaal vraagt tenslotte om een andere reinigingsmethode. Een bakstenen gevel kan bijvoorbeeld goed gereinigd worden met stoomstralen. Wanneer de vervuiling groot en indringend is kunnen wij een rigoureuzere methode inzetten. Dit kan zandstralen zijn, wanneer het oppervlak hier te zacht voor is zijn er andere straalmiddelen nodig. Onze professionele gevelreinigers weten precies welke schoonmaakmethode ingezet moet worden.

Afwerking

Naast het reinigen is de afwerking ook belangrijk. Uit welke materialen bestaat de gevel? Vooral uit steen of ook uit andere afwerkingsmaterialen zoals hout, aluminium, en ijzer? Alleen in de categorie bakstenen gevels zijn er al vele verschillende soorten met zijn eigen samenstelling en bakproces.

Kastrati voor uw gevelreiniging

Kastrati is een bedrijf dat al jaren actief is in de gevelreiniging. Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

Bel me terug Offerte aanvragen

Terugbelverzoek

Wij bellen u vrijblijvend terug

Offerteaanvraag

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Volg ons ook op Social Media

Bekijk nu ons voegwerk & ontdek de mogelijkheden!