Vragen? Mail ons op info@kastrati.nl
Voor al uw gevelrenovatie en restauratie

Wat is stralen?

Een van de grondigste manieren voor het reinigen van uw gevels is om deze te laten stralen met zand. Zandstralen is een agressieve manier van een gevelreinigen en wordt vaak gebruikt om het meest hardnekkige vuil te verwijderen van uw gevel en buitenmuur. Deze methode van gevelreiniging wordt zandstralen genoemd. Bij zandstralen worden er fijne zandkorrels op uw gevel gespoten. Tijdens het zandstralen zullen er enkele millimeters van uw gevel verwijderd worden. Met het verwijderen van deze dunne laag wordt uiteraard het vuil verwijderd en zien uw buitenmuren er weer uit als nieuw.

De voordelen van zandstralen

Het stralen van de muren en gevels brengt vele voordelen met zich mee en die zetten wij graag voor u op een rijtje:

  • Als nieuw : Door het stralen van de gevels zal uw er weer uitzien als nieuw. Daarnaast verhoogd ook de waarde van uw woning en wordt de kans op mos en vervuiling verkleind.
  • Vocht bescherming : Na het stralen van de buitenmuren zullen ze beter beschermd zijn tegen vocht en vuil. Hierdoor blijft uw gevel veel langer mooi
  • Voegen vervangen : Tijdens het stralen kan het zijn dat sommige voegen beschadigd raken en dus vernieuwd moeten worden. Wanneer je alle voegen vervangt zal de hele gevel er uitzien als nieuw en een echte blikvanger worden!

Wanneer kiezen voor stralen?

Stralen is een van de meest agressieve vormen van gevelreiniging. Zandstralen wordt uitsluitend ingezet bij zwaar vervuilde gevels met roet of graffiti. Stralen is zeer effectief om hardnekkig vuil te verwijderen.

Stralen uitgevoerd door Kastrati

Is uw gevel zo vies dat hij niet meer zelf te reinigen is? Dan is zandstralen misschien wel iets voor u! Kastrati is al jaren actief is in de gevelreiniging. Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

Bel me terug Offerte aanvragen

Terugbelverzoek

Wij bellen u vrijblijvend terug

Offerteaanvraag

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Volg ons ook op Social Media

Bekijk nu ons voegwerk & ontdek de mogelijkheden!