Vragen? Mail ons op info@kastrati.nl
Voor al uw gevelrenovatie en restauratie

Kastrati is de specialist in algemeen onderhoud in Utrecht en omgeving  

Is de voorkant van uw gevel vies? Laat de verf los? Door de jaren heen heeft een woning of bedrijfspand te maken met invloeden van buitenaf zoals uitlaatgassen en weersinvloeden. Kastrati komt in Utrecht graag uw huis of bedrijfspand opknappen zodat het er weer helemaal fris uitziet. De werkzaamheden die Kastrati uitvoert tijdens het algemene onderhoud zijn afhankelijk van de staat van uw woning, maar veelal worden de volgende werkzaamheden uitgevoerd: 

Algemeen onderhoud aan uw gevel  

In de loop der jaren neemt ook de aanslag en erosie op uw gevel toe. Geen enkele gevel is namelijk immuun voor de vele invloeden van buitenaf. Het schilderwerk kan daardoor haar frisse uitstraling verliezen. Gemiddeld gaat schilderwerk aan de buitenkant zo’n 5 jaar mee. Afhankelijk van de onderhoudswerkzaamheden kan dit verlengd of verkort worden. Wanneer u periodiek onderhoud uit laat voeren draagt dit bij aan een langere levensduur. Indien u dit uitbesteed aan onze specialisten kunnen wij, indien gewenst, een onderhoudsplanning op maat maken. 

Maak een goede eerste indruk met uw pand of woning  

De gevel en gehele buitenkant van uw bedrijfspand of woning is het eerste wat bezoekers zien. Het is als het ware ook wel het gezicht van het pand. Wanneer dit goed onderhouden is zal u een goede eerste indruk maken. Wilt u algemeen onderhoud aan uw pand in Utrecht uitbesteden? Schakel ons dan in. Kastrati onderscheidt zich van andere bedrijven met onze passie en liefde voor het vak. Bij ons staat vakmanschap hoog in het vaandel. Wij hebben jarenlange ervaring in het uitvoeren van algemeen onderhoud van zowel huizen als bedrijfspanden in Utrecht en omgeving. Benieuwd naar ons werk? Hier kunt u wat voorbeelden bekijken van projecten die we in het verleden hebben gerealiseerd. Met regelmatig onderhoud zorgen wij voor: 

  • Een prachtige uitstraling van uw pand 
  • Optimale veiligheid 
  • Behoud van de waarde 
  • Kostenbesparing in de toekomst 

Neem contact op

Stel uw vraag

Algemeen onderhoud | Utrecht

Volg ons ook op Social Media

Bekijk nu ons voegwerk & ontdek de mogelijkheden!