Contact Kastrati Gevelrenovatie & Restauratie

Over Kastrati Gevelrenovatie & Restauratie

Gevelrenovatie, voegen en reinigen in de buurt van Amersfoort
Amersfoort

Kastrati de specialist in gevelrenovatie in Amersfoort 

Kastrati is gespecialiseerd in gevelrenovatie in Amersfoort. Wat begon als een kleinschalig bedrijf dat zich uitsluitend bezighield met gevelrestauratie in Amersfoort, zijn we nu uitgegroeid tot een bedrijf dat zich bezighoudt met meerdere specialisaties. Inmiddels zijn we een zeer ervaren bedrijf dat zeer gespecialiseerd is in haar vak. Door het leveren van werk van hoogwaardige kwaliteit en het verlenen van een snelle service, heeft Kastrati een brede klantenkring opgebouwd voor gevelrestauratie in Amersfoort. Dit door de vele positieve mond tot mondreclames van tevreden klanten. Wij zijn al vele jaren werkzaam in:  

  • Gevelrestauratie 
  • Voegwerken 
  • Gevelreiniging 
  • Schilderwerken 

Wij maken de klassieke details van uw gevel weer zichtbaar 

Gevelrestauratie is een specialisme dat we dagelijks uitvoeren in Amersfoort. Wij brengen de gevels van oude panden terug in de originele staat. Is dit ook nodig bij uw gevel? Dan kunt u ons inschakelen voor gevelrestauratie. Ons team heeft jarenlang ervaring in het uitvoeren van gevelrestauratie en houdt zo veel mogelijk rekening met uw wensen. Door gevelrestauratie in Amersfoort door Kastrati uit te laten voeren bent u verzekerd van hoogwaardige kwaliteit. Daarnaast leveren we onze diensten voor eerlijke prijzen. Gevelrestauratie in de buurt van Amersfoort kunt u met een gerust hart aan ons overlaten. Wij komen graag langs voor een oriënterend gesprek en bekijken de staat van uw gevel. Vervolgens kunnen we een passend plan voor gevelrestauratie aanbieden. Hierbij leveren wij een offerte op maat. 

Wij werken voor verschillende opdrachtgevers  

Ons team voert gevelrestauraties uit voor verschillende soorten klanten. Wij verzorgen gevelrestauraties voor aannemers, particulieren en gemeenten. Begint uw gevel scheuren te vertonen? Aarzel niet en maak een afspraak met ons. Een gespecialiseerde gevelvoeger komt bij u langs om de gevelrestauratie bij u in Amersfoort uit te voeren. U kunt dit met een gerust hart aan ons overlaten.  

Neem contact op

Kastrati logo
Kastrati

Stel uw vraag

Gevelrenovatie | Amersfoort

Volg ons ook op Social Media

Footer Kastrati Gevelrenovatie & Restauratie

Copyright © Kastrati - Alle rechten voorbehouden

Designpro.nl | Z-IM.nl | Sitemap | Siteindex | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Bekijk nu ons voegwerk

& ontdek de mogelijkheden!