Vragen? Mail ons op info@kastrati.nl
Voor al uw gevelrenovatie en restauratie

Gevelrenovatie in Amersfoort door Kastrati  

Is uw gevel toe aan renovatie? Kastrati is specialist in het uitvoeren van gevelrenovatie in Amersfoort en omgeving. Wij hebben jarenlange ervaring in het uitvoeren van gevelrenovatie, voegen en reinigen. In al die jaren hebben we al voor veel tevreden klanten gezorgd. Om uw gevel zo goed mogelijk te renoveren zijn we op de hoogte van de nieuwste technieken en houden tegelijkertijd rekening met het milieu. Hierdoor kunnen we meerwaarde bieden voor uw woning en geven tijdens de renovatie net dat beetje extra wat ons onderscheidt van andere bedrijven.  

Welke werkzaamheden verrichten we bij gevelrenovatie?  

Als we gevelrenovatie uitvoeren kunnen we verschillende werkzaamheden verzorgen zoals: 

  • Voegen herstellen 

  • Scheuren herstellen 

  • Reiniging 

  • Impregneren 

  • Uithakken 

  • Schilderen 

Welke techniek we inzetten voor gevelrenovatie hangt af van de staat van de gevel. Wij kunnen verschillende vormen van gevelrenovatie inzetten. Benieuwd welke manier voor uw gevel van toepassing is? Maak dan een vrijblijvende afspraak met ons. Wij komen graag langs om de staat van uw gevel te bekijken. 

Waarom kiezen voor gevelrenovatie?  

Als uw gevel gebreken begint te vertonen of last heeft van vervuiling is het van belang dat u tijdig kiest voor gevelrenovatie. Hoe eerder u ons inschakelt voor gevelrenovatie, hoe minder kosten u kwijt bent. Wij weten als geen ander dat een gevel voor een groot deel de uitstraling van uw woning bepaalt. Wilt u dat uw woning zijn waarde behoudt en dient als een prachtig visitekaartje? Laat dan gevelrenovatie in Amersfoort uitvoeren door Kastrati. Door ons vaste team specialisten en eigen materiaal zijn wij hét aangewezen adres voor gevelrenovatie. Voor elke vervuiling kunnen wij een passende techniek inzetten. Meer informatie? Neem vrijblijvend contact met ons op. 

Vraag een offerte aan voor gevelrenovatie 

De kosten van een gevelrenovatie hangen af van de wijze waarop we renoveren en de staat van uw gevel. Een gevel renoveren is maatwerk, want niet één gevel is hetzelfde. Maak een vrijblijvende afspraak met Kastrati om uw gevel in Amersfoort te laten renoveren en we komen bij u langs. Na deze afspraak kunnen we u een passende offerte aanbieden.  

 

Neem contact op

Stel uw vraag

Gevelrenovatie | Amersfoort

Volg ons ook op Social Media

Bekijk nu ons voegwerk & ontdek de mogelijkheden!