Vragen? Mail ons op info@kastrati.nl
Voor al uw gevelrenovatie en restauratie

Kastrati is de specialist in het uitvoeren van gevelrenovatie in Utrecht 

Is uw gevel aan renovatie toe? Bij Kastrati bent u aan het juiste adres voor gevelrenovatie in Utrecht en omgeving. Wij hebben jarenlange ervaring in het uitvoeren van gevelrenovatie, voegen en reinigen. Dit doen we voor een groot aantal in Utrecht. Kastrati biedt een meerwaarde voor uw bedrijf doordat we met de nieuwste technieken werken en rekening houden met het milieu. Tijdens de gevelrenovatie geven we net dat beetje extra. Wij weten als geen ander dat een gevel een groot deel de uitstraling van uw woning bepaalt. Wilt u dat uw woning zijn waarde behoudt? Doordat we gebruik maken van de nieuwste technieken en onze medewerkers regelmatig worden bijgeschoold leveren we werk van hoge kwaliteit en kunnen we onszelf een specialist noemen.  

Waarom is het belangrijk dat u op tijd gevelrenovatie laat uitvoeren?  

Als uw gevel gebreken begint te vertonen of last heeft van vervuiling is het van belang dat u tijdig kiest voor gevelrenovatie. Hoe eerder u ons inschakelt voor gevelrenovatie, hoe minder kosten u kwijt bent. Regelmatig ziet u gevels van panden die er niet meer representatief uitzien. Wanneer u ons niet inschakelt voor gevelrenovatie wordt dit alleen nog maar erger. Gevelreparatie is meestal duurder dan gevelrenovatie, daarom raden wij gevelrenovatie tijdig aan. Door ons vaste team specialisten en eigen materiaal is Kastrati hét aangewezen adres voor gevelrenovatie in Utrecht. Voor elke vervuiling kunnen we een passende techniek inzetten. Meer informatie over gevelrenovatie? Neem vrijblijvend contact met ons op. 

Welke werkzaamheden voeren we uit bij gevelrenovatie?  

Als wij gevelrenovatie aan uw huis of bedrijfspand uitvoeren kunnen we verschillende werkzaamheden verzorgen zoals: 

  • Voegen herstellen 

  • Scheuren herstellen 

  • Reiniging 

  • Impregneren 

  • Uithakken 

  • Schilderen 

Welke techniek wij inzetten voor gevelrenovatie hangt af van de staat van de gevel.  

Wat zijn de kosten voor een gevelrenovatie?  

De kosten hangen af van de wijze van renovatie en de staat van uw gevel. Gevelrenovatie is ten alle tijden maatwerk. Maak een afspraak zodat wij langs kunnen komen om uw gevel te bekijken. Vervolgens kunnen wij een passende offerte uitbrengen voor uw gevelrenovatie.  

 

 

Neem contact op

Stel uw vraag

Gevelrenovatie | Utrecht

Volg ons ook op Social Media

Bekijk nu ons voegwerk & ontdek de mogelijkheden!