Contact Kastrati Gevelrenovatie & Restauratie

Over Kastrati Gevelrenovatie & Restauratie

Gevelrenovatie, voegen en reinigen in de buurt van Utrecht
Utrecht

Gevelrestauratie in Utrecht laten uitvoeren door Kastrati

Wilt u dat uw gevel weer in nieuwstaat komt? Laat dan gevelrenovatie in Utrecht uitvoeren door Kastrati. Wij zijn het aangewezen adres wanneer u een specialist zoekt in het restaureren van gevels. Kastrati is al vele jaren actief in onder andere:  

  • Gevelrestauratie 
  • Voegwerken 
  • Gevelreiniging 
  • Schilderwerken 

Wat begonnen is als kleinschalig bedrijf dat zich uitsluitend bezighield met gevelrestauratie in Utrecht, is nu uitgegroeid tot een bedrijf dat zich bezighoudt met meerdere specialisaties. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een zeer ervaren bedrijf dat zeer gespecialiseerd is in haar vak. Door werk van hoge kwaliteit te leveren en goede service te verlenen, heeft Kastrati een brede klantenkring opgebouwd door de vele positieve mond tot mondreclames. 

Wat is gevelrestauratie?  

Gevelrestauratie is het terugbrengen van gevels van oude panden in de originele staat. Wilt u graag uw gevel weer terugbrengen naar de oorspronkelijkheid? Dan kunt u ons inschakelen voor gevelrestauratie. Ons team heeft jarenlange ervaring in het uitvoeren van gevelrestauratie en houdt zo veel mogelijk rekening met uw wensen. Graag maken we de klassieke details van uw gevel weer zichtbaar. Kiest u voor Kastrati om uw gevelrenovatie in Utrecht te laten uitvoeren, dan bent u verzekerd van hoogwaardige kwaliteit en eerlijke prijzen.   

Voor wie voeren we gevelrestauraties uit?  

Het team van Kastrati voert gevelrestauratie uit in Utrecht voor verschillende klanten. Zo werken we voor aannemers, particulieren en gemeenten. Ook voor het behouden van monumentale panden kunnen we gevelrestauratie verzorgen. Begint uw gevel scheuren te vertonen? Laat deze dan tijdig repareren. Onze gespecialiseerde gevelvoegers kunnen dan de gevelrestauratie naar wens uitvoeren. U kunt dit met een gerust hart aan ons overlaten. Wij komen graag langs voor een oriënterend gesprek en bekijken de staat van uw gevel. Vervolgens kunnen we een passend plan voor gevelrestauratie aanbieden. Hierbij leveren wij een offerte op maat. Neem nu contact met ons op.  

Neem contact op

Kastrati logo
Kastrati

Stel uw vraag

Gevelrenovatie | Utrecht

Volg ons ook op Social Media

Footer Kastrati Gevelrenovatie & Restauratie

Copyright © Kastrati - Alle rechten voorbehouden

Designpro.nl | Z-IM.nl | Sitemap | Siteindex | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Bekijk nu ons voegwerk

& ontdek de mogelijkheden!