Vragen? Mail ons op info@kastrati.nl
Voor al uw gevelrenovatie en restauratie

Laat uw gevel op tijd restaureren in Bilthoven door Kastrati  

Droomt u ervan om uw gevel weer in nieuwstaat te laten restaureren? Maak dan een afspraak met Kastrati voor gevelrestauratie in Bilthoven. Wij zijn het aangewezen adres wanneer u een bedrijf nodig heeft voor gevelrestauratie in Bilthoven. Gevelrenovatie is het terugbrengen van gevels van oude panden in originele staat. Wilt u graag dat uw gevel weer de oorspronkelijke staat krijgt? Dan kunt u ons inschakelen voor gevelrestauratie in Bilthoven. Ons team heeft jarenlang ervaring in het uitvoeren van gevelrestauratie en houdt zo veel mogelijk rekening met uw wensen. Graag maken we de klassieke details van uw gevel weer zichtbaar. Bij ons bent u verzekerd van hoogwaardige kwaliteit en eerlijke prijzen voor onze diensten.  

Kastrati restaureert gevels voor verschillende klanten 

Wij verzorgen gevelrestauratie voor aannemers, particulieren en gemeentes. Als u een monumentaal pand heeft waarvan de gevel gerestaureerd moet worden, bent u bij ons aan het juiste adres. Begint uw gevel scheuren te vertonen? Laat deze dan tijdig repareren door onze gespecialiseerde gevelvoegers. Wilt u dat uw gevel in Bilthoven gerestaureerd wordt door Kastrati? Neem dan nu vrijblijvend contact met ons op om een afspraak in te plannen. Wij komen graag langs om de staat van uw gevel te inspecteren en aan de hand daarvan stellen we een offerte op.   

Verschillende soorten werkzaamheden  

Bij Kastrati kunt u voor verschillende werkzaamheden terecht. Wij zijn al vele jaren actief in onder andere:  

  • Gevelrestauratie 
  • Voegwerken 
  • Gevelreiniging 
  • Schilderwerken 

We zijn begonnen als een kleinschalig bedrijf dat zich uitsluitend bezighield met gevelrestauratie in Bilthoven. Nu zijn we uitgegroeid tot een bedrijf dat zich bezighoudt met meerdere specialisaties. Wij zijn een ervaren bedrijf dat zeer gespecialiseerd is in haar vak. Kastrati heeft een brede klantenkring opgebouwd voor gevelrestauratie in de buurt van Bilthoven door de vele positieve mond tot mond reclames. 

 

Neem contact op

Stel uw vraag

Gevelrestauratie | Bilthoven

Volg ons ook op Social Media

Bekijk nu ons voegwerk & ontdek de mogelijkheden!