Contact Kastrati Gevelrenovatie & Restauratie

Over Kastrati Gevelrenovatie & Restauratie

Gevels impregneren in de buurt van Utrecht verzorgd door Kastrati
Utrecht

Gevels impregneren in de buurt van Utrecht verzorgd door Kastrati

Uw gevel laten impregneren en beschermen? Op zoek naar een bedrijf dat uw gevel vakkundig en kwalitatief kan impregneren in de buurt van Utrecht? Dan is Kastrati hét aangewezen adres. Kastrati is gespecialiseerd in gevelreiniging, renovatie en restauratie en kan deze op een nauwkeurige wijze impregneren in Utrecht en omgeving. Met het impregneren van de muren van uw woning kunnen wij deze optimaal beschermen tegen het indringen van vocht. De muren en materialen van uw woning hebben namelijk uitsluitend een goede isolerende werking als deze droog zijn. Als deze onderhevig zijn aan vocht kunnen deze hun isolerende werking niet goed uitvoeren. Vorst, regen en hemelwater zijn namelijk factoren die schade kunnen veroorzaken. Om dit te kunnen voorkomen kunnen wij impregneren in de buurt van Utrecht. Door middel van impregneren in de buurt van Utrecht wordt uw gevel beschermd tegen ons klimaat. Het zorgt voor een verbeterende isolerende werking en een mooie uitstraling. Wilt u uw gevel laten impregneren in de buurt van Utrecht? Maak dan een afspraak.

Voordelen van impregneren

Door de jaren heen hebben wij vele gevels mogen impregneren in Utrecht en omgeving. Zeker wanneer u uw gevel een prachtige uitstraling wilt geven is het impregneren van uw gevel in de buurt van Utrecht van belang. Daarnaast zorgt het voor een betere isolerende werking. Om u te overtuigen dat impregneren van uw gevel in de buurt van Utrecht aan te raden is hebben wij de voordelen voor u op een rij gezet:

  • Energiebesparing
  • Mooie uitstraling
  • Vertraagt het verouderingsproces
  • Beschermt de gevel
  • Duurzaam
  • Milieuvriendelijk

Wilt u graag profiteren van deze voordelen? Laat dan uw gevel impregneren in de buurt van Utrecht door het team van Kastrati.

Impregneren met hydrofobeermiddel in de buurt van Utrecht

Het impregneren van uw gevel in de buurt van Utrecht doen wij met hydrofobeermiddel. Dit is kleurloos en speciaal ontwikkeld om zowel neutrale als sterk alkalische bouwstoffen te beschermen tegen vochtdoorslag. Het bevat geen solvens en is daardoor milieuvriendelijk. Door toevoeging van speciale katalysators is het product na impregneren in circa 4 uur regenvast. Ongeveer 14 dagen na het impregneren in de buurt van Utrecht is het volledig uitgehard en heeft zijn optimale werking bereikt. Wilt u graag uw gevel laten impregneren in de buurt van Utrecht? Maak dan een afspraak met het team van Kastrati.

Neem contact op

Kastrati logo
Kastrati

Stel uw vraag

Impregneren | Utrecht

Volg ons ook op Social Media

Footer Kastrati Gevelrenovatie & Restauratie

Copyright © Kastrati - Alle rechten voorbehouden

Designpro.nl | Z-IM.nl | Sitemap | Siteindex | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Bekijk nu ons voegwerk

& ontdek de mogelijkheden!