Contact Kastrati Gevelrenovatie & Restauratie

Over Kastrati Gevelrenovatie & Restauratie

Voegwerken in de buurt van Utrecht laten stralen door renovatie of reiniging
Utrecht

Voegwerken in de buurt van Utrecht laten stralen door renovatie of reiniging

Een bedrijf nodig in de buurt van Utrecht dat gespecialiseerd is in voegwerken? Neem dan contact op en maak een afspraak met Kastrati. Kastrati is al vele jaren specialist in gevelrenovatie en voegwerken in Utrecht en omgeving. Met een team vaste voegwerkers voeren wij deze werkzaamheden uit voor zowel bedrijven als particulieren. Wij verzorgen gevelrenovatie en voegwerken in de buurt van Utrecht voor aannemers, particulieren, monumentale panden en woonhuizen. Om voegwerken uit te kunnen voeren in de buurt van Utrecht beschikken wij over een speciale uitrusting. Door dit te combineren met onze kennis en moderne technieken verzekeren wij u van kwalitatief hoogwaardige voegwerken. Wij kunnen onafhankelijk werken en voeren voegwerken snel en efficiënt uit. Als innovatief bedrijf zijn wij hét aangewezen adres voor voegwerken in de buurt van Utrecht. Meer informatie over onze werkzaamheden? Bekijk dan ons bedrijf of neem contact met ons op. Twijfelt u over de staat van uw voegwerken? Wij komen bij u langs om dit te bekijken.

Soorten voegwerken

Om problemen met voegwerk te voorkomen is het van belang bij het opnieuw voegen voor het juiste type voeg en de juiste mortelsamenstelling te kiezen. Voegwerken kan worden verzorgd in verschillende soorten en kleuren zoals:

  • Platvolle voeg
  • Knipvoeg
  • Snijvoeg
  • Borstelvoeg
  • Kamvoeg

En nog veel meer. Naast deze soorten van voegwerken dat wij kunnen verzorgen in de buurt van Utrecht kunt u zelf ook kiezen voor een bepaalde kleur. Wilt u graag wit voegwerk? Of vindt u grijs mooier? Wij kunnen het allebei toepassen.

Traditionele voegwerken

Traditionele voegwerken hebben wij vooral toegepast bij oudere panden in de buurt van Utrecht. Wanneer deze gerenoveerd moeten worden vraagt dit om de nodige zorg en aandacht. Iets wat ons team kan bieden. Eén van onze specialiteiten is het verzorgen van voegwerken van oudere panden in de buurt van Utrecht. Daarnaast kunnen wij ook gevelreiniging en renovatie uitvoeren. Graag brengen wij uw pand met deze werkzaamheden weer terug in originele staat.

Nazorg voegwerken

Ook een uitgebreide nazorg voor vers voegwerk is van belang om een sterke voeg met een lange levensduur te garanderen. Over de kwaliteit van voegwerk is een apart informatieblad bij Kastrati beschikbaar. Wilt u meer informatie over voegwerken? Voegwerken laten verzorgen in de buurt van Utrecht? Wij voeren dit in eigen beheer uit. Maak een afspraak.

Neem contact op

Kastrati logo
Kastrati

Stel uw vraag

Voegwerken | Utrecht

Volg ons ook op Social Media

Footer Kastrati Gevelrenovatie & Restauratie

Copyright © Kastrati - Alle rechten voorbehouden

Designpro.nl | Z-IM.nl | Sitemap | Siteindex | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Bekijk nu ons voegwerk

& ontdek de mogelijkheden!