Vragen? Mail ons op info@kastrati.nl
Voor al uw gevelrenovatie en restauratie

Algemeen onderhoud laten uitvoeren door Kastrati 

Is uw woning of bedrijfspand toe aan een onderhoudsbeurt? Kastrati is het adres voor het laten uitvoeren van algemeen onderhoud aan uw woning of bedrijfspand. Onder het algemeen onderhoud verstaan wij bij Kastrati eigenlijk alle facetten van onderhoudswerkzaamheden, zoals bijvoorbeeld gevelreiniging, schilderwerkzaamheden, voegwerken en stukadoorswerkzaamheden.  

Al vele jaren zijn wij actief in het algemeen onderhoud voor zowel woningen als bedrijfspanden. Waar wij begonnen met het verrichten van gevelwerken zijn andere specialisaties daar in de loop der jaren bijgekomen. 

Algemeen onderhoud – Gevelreiniging 

Na verloop van jaren neemt de aanslag en de erosie op een gevel toe. Deze aanslag is deels afkomstig van bijvoorbeeld uitlaatgassen, het is daarom ook dat woningen in de stad sneller een aangetaste gevel hebben dan woningen op het platteland. Als onderdeel van het algemeen onderhoud reinigen wij van Kastrati uw gevel.  

Dit doen wij door middel van stralen met glaspoeder, een milieuvriendelijkere manier dan bijvoorbeeld zandstralen. Wanneer het stralen met glaspoeder gedaan is worden de poriën van de muur gedicht door deze te hydrofoberen. Dit zorgt ervoor dat de muur waterafstotend wordt.  

Uw algemeen onderhoud volledig geregeld 

Door uw algemeen onderhoud te laten uitvoeren door Kastrati bent u er zeker van dat uw woning of bedrijfspand in z’n geheel wordt onderhouden. Alles wordt aangepakt, van het bijwerken van het kleinste schilderwerk tot aan de reiniging van de gehele gevel. Een prachtige gevel zorgt namelijk voor een representatief visitekaartje voor uw woning of bedrijfspand. Laat uw gevel weer stralen en laat algemeen onderhoud plegen door Kastrati.  

Bij Kastrati onderscheiden wij ons met passie en liefde voor het vak. Vakmanschap staat bij ons hoog in het vaandel. Meer informatie? Een afspraak maken voor algemeen onderhoud? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op! 

Maak a.u.b. uw keuze of Neem contact op

Stel uw vraag

Algemeen onderhoud

Volg ons ook op Social Media

Bekijk nu ons voegwerk & ontdek de mogelijkheden!