Contact Kastrati Gevelrenovatie & Restauratie

Over Kastrati Gevelrenovatie & Restauratie

Voegwerk Kastrati in regio Soest
Soest

Kastrati voegwerk in de regio Soest

Problemen met voegwerk voorkomen aan uw pand vlakbij Soest? Om voegwerk uit te kunnen voeren in de buurt van Soest beschikt Kastrati over speciale werkmaterialen. Door dit te combineren met de kennis en moderne technieken verzekeren wij u van kwalitatief hoogwaardig voegwerk. Wij werken onafhankelijk en voeren voegwerk snel en efficiënt uit. Als geavanceerd bedrijf op het gebied van voegwerk, zijn wij hét aangewezen adres voor voegwerk in de buurt van Soest. Meer informatie over de werkzaamheden van Kastrati? Bekijk dan onze website of neem contact met ons op. Twijfelt u over de toestand van uw voegwerk? Wij komen bij u langs om het te bekijken en een passende offerte te maken.

Soorten voegwerk beschikbaar in regio Soest

Wist u dat voegwerk mogelijk is in diverse soorten en kleuren? Dat voegwerk ook moet passen bij het type pand en in welke regio, zoals Soest? Kastrati kan voegwerk verzorgen in verschillende soorten en kleuren zoals:

  • Platvolle voeg
  • Knipvoeg
  • Snijvoeg
  • Borstelvoeg
  • Kamvoeg

En nog veel meer. Naast deze soorten van voegwerk dat wij kunnen uitvoeren in en om nabij Soest kunt u zelf ook kiezen voor een bepaalde kleur. Wilt u graag wit voegwerk? Of vindt u grijs mooier? Wij kunnen het allebei toepassen. En ook om problemen met voegwerk te voorkomen is het van belang bij het opnieuw voegen voor het juiste type voeg en de juiste mortelsamenstelling te kiezen.

Traditioneel voegwerk voor uw pand in regio Soest

Traditioneel voegwerk wordt veelal toegepast bij oudere en monumentale panden ook in de omgeving van Soest. Wanneer het bestaande voegwerk gerenoveerd moet worden vraagt dit om specifieke zorg en aandacht, iets wat het team van Kastrati kan bieden. Eén van onze specialiteiten is het verzorgen van voegwerk van oudere panden in de regio van Soest. Daarnaast kunnen wij ook gevelreiniging en renovatie uitvoeren. Graag brengen wij uw voegwerk en dus uw pand met deze werkzaamheden weer terug in originele en anders goede staat. Vraag vandaag nog meer informatie aan en maak direct een afspraak via het contactformulier op de website. Ook voor onze laatste projecten betreft voegwerk kunt u ons volgen op Facebook.

Nazorg voegwerk bij u in Soest

Wist u dat uitgebreide nazorg voor vers voegwerk uitgevoerd bij u in Soest van belang is om een sterke voeg met een lange levensduur te garanderen? Over de kwaliteit van voegwerk is een apart informatieblad bij Kastrati opvraagbaar. Of wilt het voegwerk bij u in Soest alleen laten stralen? Ook dat is een mogelijkheid. De aanslag op de gevel, welke door de loop der jaren is ontstaan, kan alleen (op een milieuvriendelijke wijze) gereinigd worden door deze te stralen. Voor een optimaal resultaat gebruiken wij hiervoor milieuvriendelijk olivinezand. Na het stralen zal de gevel met een hoge drukreiniger schoongemaakt worden, waardoor een schone steen met daaromheen een gezond hechtvlak voor nieuwe voegwerk ontstaat. Wilt u meer informatie over voegwerk bij u vlakbij Soest? Voegwerk laten verzorgen in de buurt van Soest? Wij voeren dit in eigen beheer uit. Maak een afspraak of vraag meer informatie of advies aan.

Neem contact op

Kastrati logo
Kastrati

Stel uw vraag

Voegwerk | Soest

Volg ons ook op Social Media

Footer Kastrati Gevelrenovatie & Restauratie

Copyright © Kastrati - Alle rechten voorbehouden

Designpro.nl | Z-IM.nl | Sitemap | Siteindex | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Bekijk nu ons voegwerk

& ontdek de mogelijkheden!